Start vandaag nog met het verbeteren van het werkgeluk

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, snelle manier om het werkgeluk van je medewerkers te peilen, ben je hier aan het juiste adres. Onze tool, ontworpen voor gebruiksgemak en anonimiteit, maakt het meten van tevredenheid via wekelijkse smiley-feedback een fluitje van een cent. Kies uit onze flexibele prijsopties die passen bij jouw organisatiegrootte en behoeften. Investeer in het welzijn van je team en zie hoe dit de werksfeer en productiviteit ten goede komt. Ontdek nu onze prijzen en zet de eerste stap naar een gelukkiger team!

Prijzen en mogelijkheden

Happy Score logo

Standaard

Voor klein- tot middelgrote bedrijven met maximaal 50 gebruikers. Ideaal om te starten met Happy Score.

1,50 / per gebruiker

 • Anoniem en veilig
 • Tot maximaal 50 gebruikers

 • Wekelijks metingen
Happy Score logo

Compleet

De optie voor bedrijven die het complete pakket willen gebruiken.

1,- / per gebruiker

 • Anoniem en veilig

 • Vanaf 50 gebruikers

 • Wekelijks metingen
Happy Score logo

+ Rendement van Geluk

Voor bedrijven die niet alleen het werkgeluk willen meten maar ook willen verbeteren of waarborgen.

Op aanvraag

 • Uitgebreide jaarlijkse Rendement van Geluk Gelukkig Leven Test® test op basis van werk- en privégeluk
 • Bespreking van de scores uit de Gelukkig Leven Test op individueel niveau

 • Actief werken aan werkgeluk aan de hand van opgestelde analyses en actielijsten

Maatwerk

Wil je extra mogelijkheden? Ons maatwerk pakket biedt daarvoor de oplossing. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Wat krijg je met Happy Score?

Anoniem en veilig

Met Happy Score delen je werknemers hun tevredenheid anoniem. We gebruiken een unieke, niet te herleiden code zodat de privacy van iedereen gewaarborgd is.

Gebruiksvriendelijk

Happy Score gebruiken is super eenvoudig. Het enige dat werknemers moeten doen, is op een smiley klikken. Happy Score is eenvoudig te begrijpen en neemt nagenoeg geen tijd in beslag.

Bruikbare inzichten

Happy Score presenteert de verzamelde gegevens in overzichtelijke grafieken zodat je in één oogopslag ziet hoe tevreden je team is. Gebruik deze gegevens vervolgens om de werkomgeving te verbeteren en veranderingen door te voeren.

Geschikt voor modern werken

Of je werknemers nu op kantoor zijn of vanuit huis werken: Happy Score werkt in beide situaties perfect. De tool geeft inzicht in hoe werknemers zich voelen, ongeacht waar ze werken.

Focus op verbetering

Happy Score is meer dan alleen een meetinstrument. Het is een tool die je helpt om de tevredenheid van je werknemers te verbeteren. Met de inzichten die je verkrijgt, werk je actief aan het creëren van een betere werkomgeving.

Heb je nog vragen over Happy Score?

We snappen dat de introductie van een nieuwe tool in je bedrijf vragen oproept. Misschien wil je meer weten over hoe je Happy Score het beste kunt implementeren binnen je bedrijf. Of heb je een specifieke vraag over de privacy van je werknemers. Wat je vraag ook is, we zijn hier om je te helpen.

Bij Happy Score hechten we veel waarde aan open en duidelijke communicatie. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het gebruik van onze tool.

Heb je dus een vraag of heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want we zijn er voor jou en je team. We doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij en je medewerkers tevreden zijn.

Elke week krijgen je werknemers een e-mail met een link naar een webpagina. Op deze pagina selecteren ze één van de drie smileys die hun week samenvat. Ze hebben de keuze uit boos (frustrerend), neutraal (normaal) of blij (goed gewerkt). Deze gegevens verzamelen en verwerken we vervolgens anoniem in een overzichtelijk dashboard.
We gebruiken een unieke, niet te herleiden code die aan elke werknemer wordt toegewezen. Deze code zorgt ervoor dat de feedback die we ontvangen volledig anoniem blijft en op geen enkele manier kan worden gekoppeld aan de werknemer die de feedback heeft gegeven. De code wordt na gebruik verwijderd uit ons systeem, zodat die nooit meer te traceren is.
Absoluut! Happy Score is ontworpen met het moderne werken in gedachten. Of je werknemers nu op kantoor zijn of vanuit huis werken: ze vatten hun week gemakkelijk samen met één enkele klik.
De resultaten van Happy Score geven je inzicht in hoe je werknemers zich voelen. Je kunt deze gegevens gebruiken om mogelijke probleemgebieden te identificeren en actie te ondernemen om verbeteringen aan te brengen. Bovendien volg je met Happy Score de effectiviteit van de genomen maatregelen en zie je of deze een positief effect hebben op de tevredenheid van je team.

Vraag een gratis proefversie aan

Wil je kijken of Happy Score bij jouw bedrijf past? Vraag een gratis proefversie aan van twee weken. De proefversie stopt vanzelf, zonder verplichtingen.

 • Krijg toegang tot alle functionaliteiten

 • Voeg tot 10 gebruikers toe

 • Vrijblijvend, je zit nergens aan vast

Start vandaag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgeluk

Bouw een gelukkige werkplek door open communicatie te omarmen. Moedig je team aan om actief feedback te geven over hun werkomgeving en werkprocessen. Niet alleen luisteren, maar handel ook naar deze inzichten. Door veranderingen door te voeren op basis van ontvangen feedback, laat je zien dat hun stem gehoord wordt en dat hun bijdragen van waarde zijn. Erken en waardeer individuele verantwoordelijkheid; laat je team weten dat hun inzet niet onopgemerkt blijft.

Houd de lijnen van communicatie helder en transparant. Deel bedrijfsdoelen, verwachtingen en besluitvorming openlijk, zodat iedereen op één lijn zit. Moedig je medewerkers aan om hun ideeën, zorgen en feedback te delen zonder terughoudendheid. Dit bevordert een cultuur van betrokkenheid en samenwerking.

Investeer in individuele groei door regelmatig te bespreken wat de carrièredoelen van je medewerkers zijn. Help hen deze doelen te bereiken en toon waardering voor hun toewijding. Begrijp de behoefte aan flexibiliteit en pas je beleid aan waar mogelijk. Door deze benaderingen te integreren, creëer je een werkomgeving waarin werkgeluk gedijt, en waarin zowel het bedrijf als de medewerkers kunnen bloeien.