Feedback verzamelen

Bij Happy Score hebben we een innovatieve tool ontwikkeld waarmee je op een eenvoudige en expressieve manier je week kunt samenvatten. In plaats van lange rapporten in te vullen, bieden we je de mogelijkheid om je emoties uit te drukken met slechts drie woorden: ‘Slecht’, ‘Best goed’ en ‘Super!’. Deze krachtige tool stelt werknemers in staat om op een snelle en intuïtieve manier feedback te geven over verschillende aspecten van hun werk en leven. Hierdoor krijgen werkgevers waardevolle inzichten in de gemoedstoestand en behoeften van hun teamleden.

Het gebruik van steekwoorden

Bij het samenvatten van je week kun je ervoor kiezen om steekwoorden toe te voegen om je emoties verder te onderbouwen. De steekwoorden zijn optioneel en kunnen door de werkgever worden aangezet, maar werknemers zijn niet verplicht om ze in te vullen. Deze steekwoorden zijn zorgvuldig gekozen om de belangrijkste aspecten van het werk en het leven van werknemers te omvatten.

Dit aspect is gekozen omdat werkdruk een directe invloed heeft op het welzijn van werknemers en hun prestaties. Het is belangrijk om werkdruk te monitoren om burn-out en stress te voorkomen.

Gezondheid is een belangrijke factor voor geluk en productiviteit. Dit aspect omvat zowel fysieke als mentale gezondheid.

Het gevoel van waardering is cruciaal voor het behouden van gemotiveerd en betrokken personeel.

Dit betreft de algehele werkomstandigheden, zoals de fysieke werkplek, de werktijden en de organisatiecultuur.

Een gezonde balans tussen werk en privé draagt bij aan het algemene welzijn en de tevredenheid van werknemers.

Persoonlijke zaken kunnen het functioneren op het werk beïnvloeden. Door dit als sleutelwoord te hebben, kunnen bedrijven beter inspelen op de behoeften van hun werknemers.

Dit verwijst naar de directe manager of supervisor van een werknemer, en omvat de interactie, communicatie en stijl van leidinggeven die een directe invloed kunnen hebben op het welzijn en de tevredenheid van de werknemer in hun functie.

De mogelijkheid om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te leren, houdt werknemers betrokken en gemotiveerd.
Het kunnen uitdrukken van je authentieke zelf op de werkplek draagt bij aan een gevoel van verbondenheid en tevredenheid.

Een sterk teamgevoel kan de productiviteit verhogen en een positieve werkomgeving bevorderen.

De relatie met collega’s is een van de belangrijkste factoren die het werkplezier beïnvloeden.

De mogelijkheid om professioneel te groeien en te ontwikkelen is belangrijk voor de loopbaantevredenheid van werknemers.