Disclaimer

Hoewel we bij Happy Score ernaar streven om de meest accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we de volledigheid, nauwkeurigheid of tijdigheid van de inhoud op deze website niet garanderen.

De informatie op deze website wordt aangeboden ‘zoals ze is’, zonder enige garantie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. Happy Score aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die kan ontstaan uit het gebruik van de informatie op deze website.

Happy Score is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Elke vorm van ongeautoriseerd of onwettig gebruik, of enig gebruik dat schade kan toebrengen aan derden, is verboden.

Het gebruik van de Happy Score tool is onderhevig aan de in onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid gestelde voorwaarden.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig de inhoud van deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen. Het gebruik van de website na wijzigingen betekent dat de gebruiker de gewijzigde disclaimer accepteert.