Informatie voor mij als werkgever

Als werkgever is het je doel om een werkomgeving te creëren waarin je medewerkers zich gelukkig en gewaardeerd voelen. Je begrijpt dat tevreden werknemers de sleutel zijn tot een succesvolle onderneming. Ze zijn productiever, meer betrokken en minder geneigd om te zoeken naar andere kansen buiten het bedrijf. Maar hoe meet je werktevredenheid op een manier die zowel nauwkeurig als discreet is? Hier komt Happy Score in beeld.

Wat is Happy Score?

Happy Score is een innovatieve tool ontworpen om de tevredenheid van je medewerkers te meten op een anonieme, gebruiksvriendelijke manier. Met Happy Score krijg je wekelijks inzicht in hoe je team zich echt voelt. Dit gebeurt aan de hand van drie eenvoudige smileys die de emoties boos, neutraal en blij weergeven.

Waarom Happy Score?

Happy Score biedt je de mogelijkheid om de echte sentimenten van je team te begrijpen, zonder dat ze zich ongemakkelijk voelen over het delen van hun ware gevoelens. Bovendien kun je met de verzamelde gegevens concrete acties ondernemen om de werkomgeving te verbeteren, wat leidt tot een hogere algehele tevredenheid.

Na je aanmelding ontvangen je medewerkers wekelijks een e-mail waarin ze hun week kunnen samenvatten door een van de drie smileys te selecteren. Deze feedback wordt vervolgens anoniem verwerkt en gepresenteerd in overzichtelijke grafieken.
Ja, bij Happy Score is de privacy van je team onze topprioriteit. We gebruiken unieke, niet te herleiden codes om de anonimiteit van je werknemers te waarborgen.
Absoluut, of je werknemers nu op kantoor zijn of vanuit huis werken, Happy Score is ontworpen om perfect te werken in beide situaties.
De verzamelde gegevens geven je inzicht in mogelijke probleemgebieden en stellen je in staat om gerichte verbeteringen aan te brengen. Volg vervolgens met Happy Score de effectiviteit van de genomen maatregelen en kijk of deze een positief effect hebben op de tevredenheid van je team.