Informatie voor mij als werknemer

Als werknemer speel je een cruciale rol in het succes van het bedrijf. Je inzet, vaardigheden en betrokkenheid dragen bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Maar net zo belangrijk als jouw bijdrage aan het bedrijf, is hoe jij je voelt over je werkplek. Dat is waar Happy Score om de hoek komt kijken.

Wat is Happy Score?

Happy Score is een gebruiksvriendelijke tool die jouw werkervaring meet. Het is ontworpen om anoniem te zijn, zodat jij je comfortabel voelt om eerlijk te zijn over hoe je je voelt op je werkplek. Elke week krijg je de kans om je week samen te vatten door een van de drie smileys te selecteren: boos, neutraal of blij. Jouw keuze helpt jouw werkgever om inzicht te krijgen in hoe het team zich echt voelt.

Waarom Happy Score?

Happy Score geeft je de mogelijkheid om feedback te geven over je werkomgeving op een manier die respectvol is voor jouw privacy. Door jouw ervaringen te delen, kun je bijdragen aan verbeteringen op de werkplek die leiden tot een hogere algemene tevredenheid voor jou en je collega’s.

Elke week ontvang je een e-mail waarin je wordt gevraagd om je week te samenvatten door een van de drie smileys te selecteren. Deze feedback wordt vervolgens anoniem verwerkt en gepresenteerd in overzichtelijke grafieken die je werkgever inzicht geven in de algehele tevredenheid van het team.
Ja, bij Happy Score is jouw privacy onze topprioriteit. We gebruiken unieke, niet-te-herleiden codes om de anonimiteit te waarborgen. Niemand, ook je werkgever niet, zal ooit weten welke feedback specifiek van jou kwam.
Absoluut, of je nu op kantoor werkt of vanuit huis, Happy Score werkt in beide situaties. Jouw ervaringen zijn waardevol, ongeacht waar je werkt.

Door deel te nemen aan Happy Score, draag je bij aan een betere werkplek voor iedereen. Het is een eenvoudige manier om je stem te laten horen en actief bij te dragen aan de verbetering van jouw werkomgeving.