Prijzen

Bij Happy Score zijn we vastbesloten om organisaties te helpen het welzijn en de tevredenheid van hun medewerkers te begrijpen en te verbeteren. We begrijpen ook dat elk bedrijf uniek is en dat je mogelijkheden wilt uitproberen voordat je een beslissing neemt.

Dat is de reden waarom we in deze testfase van Happy Score onze diensten volledig gratis aanbieden. We willen dat je de waarde van onze tool echt kunt ervaren, zonder enige financiƫle verplichting.

Tijdens deze fase krijg je volledige toegang tot alle functies van Happy Score. Dit omvat de wekelijkse check-in e-mails voor je werknemers, het dashboard voor gegevensanalyse en de inzichten die je nodig hebt om positieve veranderingen op je werkplek door te voeren.

Hoewel we op dit moment geen vaste prijzen hebben, kunnen we je verzekeren dat wanneer we besluiten over een prijsstructuur, deze eerlijk, transparant en met de belangen van onze gebruikers in het achterhoofd zal zijn.

Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag met Happy Score en begin met het verbeteren van het welzijn en de tevredenheid van je werknemers, gratis!

Waarom HappyScore?

0%
Verhoogde productiviteit

Gelukkige werknemers zijn productiever, wat de kwaliteit van de dienstverlening verhoogt en klanttevredenheid bevordert (Universiteit van Warwick).

0%
Minder verzuim

Organisaties met hoge medewerkersbetrokkenheid hebben minder ziekteverzuim, wat zorgt voor een positieve klantervaring (Gallup).

0%
Meer klantloyaliteit

Uitstekende klantenservice door gelukkige werknemers leidt tot hogere klantloyaliteit en bereidheid om meer te betalen (American Express).

0x
Hoge omzetgroei

Investeren in werknemersgeluk resulteert in 3 keer zo hoge omzetgroei, volgens Deloitte, waardoor bedrijfsprestaties verbeteren.