Partners

Bij Happy Score staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kansen om ons bereik uit te breiden. Wij geloven in de kracht van partnerschappen en het potentieel om samen de tevredenheid van werknemers te verhogen.

Hoewel we op dit moment nog geen partners hebben, kijken we altijd uit naar potentiële samenwerkingen. Of je nu een HR-adviesbureau bent dat een extra tool wil bieden aan je klanten, een bedrijf dat op zoek is naar innovatieve oplossingen, of een organisatie die sterk gelooft in het verbeteren van de werknemerservaring, we horen graag van je.

Als partner krijg je toegang tot onze innovatieve tool, waarmee je jouw diensten kunt uitbreiden en het werknemersgeluk centraal kunt stellen. We geloven in het opbouwen van wederzijds relaties met onze partners, waarbij we samen nieuwe markten kunnen bereiken, kansen creëren en een grotere impact kunnen maken.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en wil je deel uitmaken van onze missie om de werkplek een gelukkigere plek te maken? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar je ideeën en kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken aan een gelukkigere werkomgeving.

Waarom HappyScore?

0%
Verhoogde productiviteit

Gelukkige werknemers zijn productiever, wat de kwaliteit van de dienstverlening verhoogt en klanttevredenheid bevordert (Universiteit van Warwick).

0%
Minder verzuim

Organisaties met hoge medewerkersbetrokkenheid hebben minder ziekteverzuim, wat zorgt voor een positieve klantervaring (Gallup).

0%
Meer klantloyaliteit

Uitstekende klantenservice door gelukkige werknemers leidt tot hogere klantloyaliteit en bereidheid om meer te betalen (American Express).

0x
Hoge omzetgroei

Investeren in werknemersgeluk resulteert in 3 keer zo hoge omzetgroei, volgens Deloitte, waardoor bedrijfsprestaties verbeteren.